Blog

PLE ORDINARI – 28 maig 20

Hui dijous s’ha celebrat el ple ordinari d’aquest mes de maig, una sessió que s’ha fet a través de videoconferència i que han pogut escoltar en directe a la sintonia de Ràdio Cocentaina “La veu del Comtat”.

INFORMATIU – 28 maig 2020

Com cada dia Milagro Sellés, informa des de Ràdio Cocentaina de tota l’actualitat del nostre poble i també de la Comarca del Comtat. Espai informatiu per escoltar-lo en directe a la nostra sintonia o en qualsevol moment a ivoox o les xarxes socials.

PROTAGONISTA DEL DIA – 27 maig 20

En el “Protagonista del dia”, coneixeran les activitats que es faran els pròxims mesos a les Sedes Universitàries de la Universitat d’Alicante, com per exemple els cursos d’estiu ací a Cocentaina. Milagro Sellés entrevista a José Luis Todoli, director de la seu contestana.

INFORMATIU – 27 maig 2020

A la nostra sintonia, el 107,9 de la freqüència modulada o a través d’internet podeu escoltar aquest temps de notícies que presenta Milagro Sellés. Informatiu de Ràdio Cocentaina “La veu del Comtat”.

PROTAGONISTA DEL DIA – 26 maig 20

El passat divendres es va celebrar la reunió on es va decidir suspendre les festes de Moros i Cristians de 2020,d’aquest tema parlem hui en el “Protagonista del dia”. Milagro Sellés conversa amb el president de la Federació Junta de Festes, Francisco Masanet, el regidor de festes, Octavio cerdá i l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa.

INFORMATIU – 26 maig 2020

Informatiu de hui dimarts 26 de maig de 2020. Notícies locals i comarcals que presenta cada dia Milagro Sellés a la sintonia de Ràdio Cocentaina, amb tres cites diferents o en qualsevol moment a la nostra pàgina web www.radiococentaina.com