Blog

TEMPS I CANÇONS – 5 desembre 22

Paco Insa ens ofereix una setmana més la seua revista musical plena de grans cançons i els apartats habituals amb els quals fa gaudir a tots els seus oients i ens fa ser part de la ràdio, per què tal com diu el lema d’aquesta temprada “tu eres la ràdio, la ràdio en l’aire”.

PROTAGONISTA DEL DIA – 5 desembre 22

Mari Nieves Pascual presenta hui el “Protagonista del dia”, les convidades són les treballadores socials, Núria Carbonell i Paola Gutiérrez que hui els informa’n del curs de cuidadors no professionals, l’escola de Nadal i altres activitats organitzades des del departament de serveis socials de l’ajuntament de Cocentaina.

LA BOMBONERA – 3 desembre 22

Si eres un gran aficionat o aficionada al futbol, no et pots perdre el dissabte, “La Bombonera”, l’actualitat del futbol contada per Curro Garcia a Ràdio Cocentaina. Amb tota la informació sobre retransmissions d’esportives en directe, esdeveniments, canals i l’últim hora del mundial.

SANTUARI – 2 desembre 22

La música rock torna a ser protagonista a Ràdio Cocentaina, en “Santuari”. Ací teniu el programa d’aquesta setmana amb extra time, presentat per More i Mario. Tots els programes en www.radiococentaina.com.Tambe “Santuari” es comparteix amb la Xarxa d’emissores Municipals Valencianes.

PROTAGONISTA DEL DIA – 2 desembre 22

En el “Protagonista del dia”, Milagro Sellés conversa amb el nou president de la Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina, que està acompanyat d’alguns dels membres que formaran part d’aquesta nova junta. Una entrevista que poden escoltar en www.radiococentaina.com