Blog

PROTAGONISTA DEL DIA – 16 juliol 20

En el “Protagonista del dia”, hui dijous Milagro Sellés esta acompanyada pel cap de la Policia local i de la Guàrdia Civil, Toni Gozàlbes i Tomas Novo, han parlat de la seguretat local durant la pandèmia, situacions i anècdotes, i de les mesures per fet front a la Covid-19.

INFORMATIU – 16 juliol 2020

Les notícies de Cocentaina i comarca cada dia a la nostra sintonia, Ràdio Cocentaina, presentat per Milagro Sellés i la informació esportiva amb Mari Nieves Pascual,fen un seguiment especial del Ye Faky i eixe partit del play off d’ascens a 2aB.

PROTAGONISTA DEL DIA – 15 juliol 20

Hui parlem dels pressupostos participatius 2020. Ens els presenten Maite Valls, regidora de Participació Ciutadana i Vicent Santamaria, tècnic en la comissió de participació i secretari d’aquest consell. Una entrevista de Milagro Sellés en el “Protagonista del dia”.

PROTAGONISTA DEL DIA – 14 juliol 20

Milagro Sellés conversa hui amb Mirea Estepa Olcina, portaveu i alcaldessa socialista de l’Ajuntament de Cocentaina, que fa un balanç d’aquesta legislatura. Tanquem així el bloc de portaveus i la seua valoració del primer any en el programa,”Protagonista del dia”.

INFORMATIU – 14 juliol 2020

A la sintonia de Ràdio Cocentaina us oferim l’informatiu local, cada dia les notícies de Cocentaina i dels pobles de la comarca al 107.9 de la freqüència modulada o a través de la nostra pàgina web www.radiococentaina.com

SANTUARI – 10 juliol 20

A Ràdio Cocentaina arranca “Santuari”, programa musical que setmanalment t’informa de tot el que passa en el món del Rock, Punk, Hard Rock i altres. T’acompanyen com cada divendres Mario i More. Escolta i descarrega els programes de “Santuari” també a Ivoxx.