RETOR DE SANTA MARIA

RETOR DE SANTA MARIA

287Ahir es coneixia la notícia: després de 10 anys al capdavant de la parròquia de Santa Maria, mossèn Vicent Estevan, una vegada passe l’estiu, deixarà de ser el titular de la parròquia de Santa Maria de Cocentaina. La notícia la donava el mateix don Vicent ahir en el Consell Parroquial. En Ràdio Cocentaina parlàvem amb ell per confirmar la notícia i ens comentava que fa vora dos mesos que ho sap, i que no ha sigut una sorpresa per a ell, ja que a principi d’any ja ho va parlar amb l’arquebisbe. El seu futur destí és a la parròquia de Sant Cristòfol de Benipescar, a Gandia, prop del seu poble. Don Vicent, entre rialles, ens deia que no ens deixava, simplement que canvia de parròquia.

Don Vicent ens comentava que ja porta 10 anys al nostre poble i que fou a principi d’any quan li va demanar a l’arquebisbe el canvi, perquè, entre altres coses, ací ja ha fet tot el que havia de fer i també la responsabilitat de dur endavant aquesta parròquia i altres pobles era molt gran per a ell i ja les forces no l’acompanyen com abans. El canvi es produirà una vegada passe l’estiu, de cara al nou curs. A més, ell vol compartir les festes del patró amb els contestans i participar amb els júniors en el campament.

Li preguntàvem què s’emporta del temps que ha estat a Cocentaina, i era molt contundent dient que el tracte amb la gent, les tradicions i les conviccions. Eren molts els projectes que volia dur a terme en la parròquia dels quals se n’han complit bona part, tenint en compte que s’han viscut temps difícils.

També ens deia qui serà el seu substitut, el nou retor serà Don Eduardo Rengel Albert, natural d’Albaida, un retor jove, de fet va nàixer el 1983, i que fins ara ha dut a terme la seua missió pastoral al Rincón d’Ademuz i pedanies.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *